Helyzetjelentés az Öko-piac építéséről

  Tájékoztató az építkezés 2011-es eseményeiről.

2011. január 12. Az építkezésre ütemterv készül az adottságokhoz és az építés jelenlegi helyzetéhez igazítva. Alapozási munkák folynak a piacrészen, és a csarnok földtömbjének kiemelése megtörtént.
2011. február 2. Az építkezés folyamatos, a csarnok gerendarácsa elkészült, a pavilonok fal- és födémbetonozása folyamatban.
2011. február 9. A pavilonok födémszerkezete elkészült, az 1. ütem attika szerkezete építés alatt, 2011. február 14-i héten kezdődik az acélszerkezet építése, a csarnok padlózatának feltöltése folyamatban.
2011. február 16. A piac épületének vasbeton szerkezete elkészült, megkezdődött az acélszerkezet szerelése. A közösségi épületen a szigetelést tartó fal készül, a következő héten az acélszerkezet szerelése kezdődik.
2011. március 2. Az építkezés ütemterv szerint folyik, a rendezvényterem, Öko-piac szerkezetépítése folyamatban, külső közmű elkészült.
2011. március 9. A rendezvényterem második szintjének szerkezet készül, a piac pavilon szerkezetei készen vannak, gépészeti szerelés folyik, az acélszerkezet mázolása folyamatban van.
2011. március 23. Folyik a közművek építése.
2011. március 30. A konyha, étterem alapozása elkészült, a rendezvényterem főtartói elkészültek, a belső szakipari munkák folyamatban vannak, a szerelt válaszfalak építése folyik.

További képek az építkezésről: